Skip to main content

La Multisegur Volta als Ports tot un èxit!

Imagen de Multisegur Volta Als Ports Tot Un Exit

La marxa cicloturista que com cada any converteix a Andorra en territoris ciclista, organitzada per VSL Sports i l’Agrupació Ciclista Andorrana (ACA), i amb Multisegur Assegurances com a principal patrocinador, va arribar diumenge passat a la 42a edició.

Novament va tornar a situar-se en el miler de participants provinents de 16 països diferents i que es van repartir en quatre recorreguts de diferent complexitat –el que va comptar amb més participació va ser el llarg, amb 109 quilòmetres i 3.232 metres de desnivell amb ascens al Coll de la Peguera, l’Alt de la Comella, Collada de Beixalís i final a la Coma d’Arcalís.

El ciclista i triatleta d’Aurillac, Tom Donnenwirth, de només 21 anys, es va imposar amb el millor crono a la 42a edició

Per realitzar la prova més complexa va utilitzar un temps total de 3 h 45’28”.

El segon classificat va ser Sébastien Pillon, de 34 anys, que va fer un temps de 3 h 47’25”.

El tercer lloc va ser per a Robin Christophe, amb 3 h 48’02”.

El millor andorrà va ser David Fernández, que va acabar en setè lloc.

En noies, la victòria va ser per a l’olotina Teresa Costa, que va revalidar el triomf del curs passat a la Multisegur Volta als Ports amb un crono de 4 h 36’34” seguida per la ciclista de Bescarán, Sílvia Zuñiga. Va completar el podi la francesa Charlotte Fellouse.

En la prova de tres estrelles i de 81 quilòmetres amb 2.322 metres de desnivell, el triomf va ser per a Joel Robles amb 2 h 56’30 seguit per Jaume Rué i Oriol Sebastià. En noies, victòria per a Noemí Ferré, segon lloc per a Sandra Varela i tercer per a Annabel Martí. La millor andorrana va ser Yolanda López en cinquena posició.

En el recorregut de dues estrelles amb 53 quilòmetres i 1.873 metres de desnivell, podi format per Nil Socias, Justino Manuel Recio i Sergi Balielles, per aquest ordre. I en noies, per a Magali Salomon, Sami Almeida i Ramona Gabriel. En el recorregut d’una estrella i 27 quilòmetres i 1.109 metres de desnivell, victòries per a Carlos Gorina i Alba Minguella.