Skip to main content

Saps quin és el casc adequat segons el tipus de moto?

Imagen de Moto Seguretat Casc

El casc és un suport vital per a qualsevol motorista. A més de ser d’ús obligatori és un element que pot salvar al motorista de lesions greus en cas d’accident ja que els motoristes són més vulnerables a possibles caigudes. Per això és important escollir un casc òptim per circular en dos rodes. A Multisegur Assegurances pensem en tu i per això et donem algun consell perquè escollir el casc més adient pe a tu. Hi ha diversos tipus de casc, entre d’altres: • Jet o obert: es solen utilitzar més en zones urbanes ja que es circula a una velocitat menor • Integral o casc de carretera: aquesta és la millor opció en seguretat, cobreix tota la cara Han de complir aquestes característiques, entre d’altres: 1. Ha de ser homologat, si no ho està, no és vàlid per circular. 2. Ha de contenir tots els elements necessaris per protegir el conductor, el sistema de subjecció és molt important. 3. La talla ha de ser l’adequada, s’ha d’ajustar al cap. Les talles van des de la XXS fins a la XXL. El casc s’ha de mantenir fix en la seva posició una vegada estigui cordat. A Multisegur Assegurances vetllem per la teva seguretat, vetllem per tu.