Skip to main content

X-Trial a Andorra la Vella

Imagen de Multisegur Assegurances Xtrial Andorra

Després de passar per Hongria, Espanya i França, el Campionat d’X-Trial arriba a Andorra més d’una dècada després per tancar una temporada plena d’emoció.  Més de 2.000 aficionats van omplir el Poliesportiu d’Andorra el passat 27 d’abril de bat a bat. Llums, música i espectacle van ser els ingredients principals de la jornada. El recorregut de l’X-Trial va tenir sis zones que van combinar dificultat, vistositat i originalitat. El 13è títol mundial indoor ja estava decidit en favor de Toni Bou guanyador de quatre de les cinc proves disputades i proclamat campió del món a Marsella. El fet de tenir les seves posicions a la general assegurades no va impedir de veure les millors versions de Toni Bou i Adam Raga. Jeroni Fajardo va tenir un important lloc a la tercera posició en la lluita per la medalla de bronze del 2019. Amb el seu company d’equip de Gas Gas, Jaime Busto, va aconseguir una eliminatòria en la primera ronda. Fajardo va assegurar que el primer podi X-Trial Andorra la Vella coincidís amb el podi del Campionat del Món derrotant a Jorge Casales (Vertigo) en un play-off que als últims segons. Casales va registrar el millor resultat de la seva carrera amb la quarta posició. Mutisegur Assegurances va ser el patrocinador principal d’aquest esdeveniment únic. Apostem per l’esport, apostem per l’X-Trial.